Mrazem sušené ovoce
Při sušení mrazem se z ovoce odebere pouze voda a nic se do něj nepřidává. Lyofilizované ovoce si zachová výživové hodnoty, vitamíny a minerály téměř jako čerstvé ovoce a podobá se mu i svojí chutí a vůní. Přitom je 100 % bez éček a bez přidaného cukru. Třeba jedno kilo mrazem sušených jahod se vyrobí z deseti kilogramů čerstvých plodů. Stačí si tak křupnout pár kousků.

Exotické, sladké, s medovou vůní, a navíc krásně křupavé! Plátky lyofilizovaného žlutého kiwi vás nadchnou intenzivní chutí i nádherně zlatavou barvu. žádná aditiva ani...

Oblíbené sušené ovoce teď i v lyofilizované podobě. To znamená bez siřičitanů a bez přidaného cukru. intenzivní chuť čerstvých plodů sezónní ovoce po celý rok vysoký obsah...