Detailní popis produktu
Kokos a mango jsou pro sebe jako stvořené. Ale v Česku si exotickou kombinaci chutí často neužijete, přece jen k nám tropické plody cestují přes půl světa. Odteď je můžete mít kdykoliv po ruce, a to díky lyofilizaci. Zobněte si, jakmile se na obloze objeví mráček. Zaručeně vám rozsvítí den.
Mrazem sušené kokosové mléko je absolutní novinkou ve světě lyofilizovaného ovoce. Proč ho musíte vyzkoušet?
- Dokonale vyvážená chuť: Kombinace kokosového mléka a manga je prostě božská. Jestli ujíždíte na tropickém ovoci, radši si udělejte zásoby. Jeden sáček stačit nebude.
- 100 % přírodní produkt: Na výrobu čtverečků se používají jen dvě suroviny – mrazem sušené kokosové mléko a prášek z mrazem sušeného manga. K dokonalosti stačí málo.
- Zdroj živin a vitamínů: Kokosové mléko je zdrojem panenského kokosového oleje, známého pro svůj obsah zdravých tuků. Mango je zdrojem vitamínu C a dalších antioxidantů.
- Dlouhá trvanlivost: Sušení mrazem odstraní téměř všechnu vodu, a tak lyofilizované potraviny dlouho vydrží, přestože neobsahují žádné konzervanty. Skladujte je při pokojové teplotě.
- Bez přidaného cukru: Úžasně sladká chuť ve vás možná vyvolá pochyby, ale čtverečky neobsahují žádný přidaný cukr. Není totiž potřeba. O sladkost se postarají perfektně zralé plody.
Jak si vychutnat mrazem sušené kokosové mléko?
Křupněte si čtverečky lyofilizovaného kokosového mléka jako zdravou svačinu. Děti ho milují, a tak nesmí chybět ve školní aktovce ani batůžku na výlet. Oblíbíte si ho také v ovesné kaši. Rozmixujte pár čtverečků do ovocného smoothie a dodejte mu špetku exotiky, a navíc spoustu zdravých tuků. Mrazem sušené kokosové mléko s mangem využijete také při přípravě krémů do dortů nebo výrobě domácí zmrzliny.
Náš tip
Nevíte, které lyofilizované kokosové mléko vyzkoušet jako první? Mango je sázka na jistotu!
Lyofilizované kokosové mléko s mangem prospívá zdraví
- Sušení mrazem zachovává v kokosovém mléku i borůvkách většinu vitamínů a minerálů.
- Kokosové mléko obsahuje esenciální mastné kyseliny, které jsou nezbytné pro správné fungování těla.
- Mango vyniká v obsahu vitamínu C a beta-karotenu – ten se v těle přemění na vitamín A.
- Mango je také zdrojem vitamínů skupiny B (zejména B6 a B9).
Co je to lyofilizace?
Lyofilizace neboli sušení mrazem probíhá za velmi nízké teploty a tlaku. Tak dochází k sublimaci – voda přechází z pevného přímo do plynného skupenství. Díky tomu se z ovoce odpaří jen voda, aniž by sušení negativně ovlivnilo jeho nutriční hodnoty. Lyofilizované ovoce takřka neztratí živiny, vitamíny ani minerály. Navíc si zachová přirozenou chuť, vůni i barvu, a tak je téměř k nerozeznání od čerstvého ovoce.
Parametry produktu:
Hmotnost: | 0.1 kg |
---|---|
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.