Detailní popis produktu
K vytvoření neodolatelné dobroty není potřeba spousta cukru a dochucovadel. Stačí dvě 100% přírodní suroviny – kešu ořechy a prášek z lyofilizovaného manga. Žádný přidaný cukr, tuk, aditiva nebo éčka. Ořechy nejsou pražené ani solené.
Lyofilizované mango vás ohromí svou svěží chutí, a navíc obsahuje mnoho vitamínů a minerálů. Při sušení mrazem se totiž prospěšné látky zachovají podobně jako v čerstvém ovoci. Kešu ořechy jsou zdrojem nenasycených mastných kyselin (omega-3 a omega-6), bílkovin a vlákniny. Když se dají mango a kešu dohromady, nejen že omámí vaše chuťové pohárky, ale navíc vám dodají spoustu energie.
Jak si vychutnat kešu v prášku z mrazem sušeného manga?
Dopřejte si kešu v mangové krustě místo čokoládových pralinek a jiných sladkostí. Přidejte pár kuliček do granoly a přetvořte ji na snídani gurmánů. Nebo obdarujte své blízké originálním jedlým dárkem.
Lyofilizované mango s kešu je plné vitamínů a minerálů
- Mrazem sušené mango si zachovalo většinu vitamínů a minerálů jako čerstvé plody.
- Kešu ořechy jsou zdrojem omega-3, omega-6 a dalších mastných kyselin.
- Obsahují také vysoký podíl bílkovin oproti vlašským nebo makadamovým ořechům.
- Mango je známé obsahem vitamínu C a beta-karotenu.
- V mangu najdete také vitamíny skupiny B (zejména B6 a B9).
Co je to lyofilizace?
Lyofilizace neboli sušení mrazem probíhá za velmi nízké teploty a tlaku. Tak dochází k sublimaci – voda přechází z pevného přímo do plynného skupenství. Díky tomu se z ovoce odpaří jen voda, aniž by sušení negativně ovlivnilo jeho nutriční hodnoty. Lyofilizované ovoce takřka neztratí živiny, vitamíny ani minerály. Navíc si zachová přirozenou chuť, vůni i barvu, a tak je téměř k nerozeznání od čerstvého ovoce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.